
חומרים:
• גבינת סקי 750 גרם
• חבילת פודינג וניל עלית
• גבינת סקי 370 גרם
• 900 גרם שוקולד עלית
• מעט קינמון
• כף ערק או יין
• 250 גרם פתיבר לבן עלית
• 250 גרם פתיבר שחור עלית
• 200 גרם דניאלה
• כף סוכר וניל
• כפית קינמון
אופן ההכנה:
• מוסיפים מעט קינמון וכף ערק או יין
• מרפדים תבנית בנייר אפיה
• שכבה ראשונה: פתיבר שחור טבול בחלב מעורב בקינמון.
• השכבה שניה: 750 גר' סקי עם פודינג וניל.
• השכבה שלישית: פתיבר לבן טבול בחלב
• שכבה רביעית: 370 גר' סקי עם 400 גרם שוקולד עלית מומס + 5 כפות פודינג וניל
• שכבה חמישית :תערובת יתר השוקולד עם דניאלה
• לעיטור קצפת עם ומעל קינמון טחון .