
חומרים לבסיס:
• 2 חלבונים
• 110 גרם סוכר
• 30 גרם אבקת שקדים מולבנים
• 50 גרם קמח
• 100 גרם דובדבנים שלמים
חומרים לקולי הדובדבן:
• 200 גרם דובדבן טחון
• 100 גרם סוכר
• כף קורנפלור מומס בשתי כפות מים
• 6 גרם ג'לטין מעורבב ב20 גרם מים (להשרות 10 דק' ולחמם במיקרוגל 20 שניות)
חומרים למוס פיסטוק:
• 250 גרם שמנת מתוקה
• 30 גרם מחית פיסטוק
• חבילת פודינג וניל עלית
• כוס חלב
• 150 גרם שוקולד לבן עלית מומס
• 8 גרם גלטין להמיס ב25 גרם מים להשהות 10 דקות ולחמם 20 שניות במיקרוגל
אופן הכנת הבסיס:
• להקציף את החלבונים והסוכר
• לערבב את אבקת השקדים והקמח ולהוסיף לחלבונים
• להוסיף את הדובדבנים ולאפות 10 דקות בחום של 180°
אופן הכנת קולי הדובדבן:
• להרתיח את הדובדבן והסוכר
• להוסיף את הקורנפלור עד שמתעבה
• להוסיף את הג'לטין לתערובת
• לשפוך מעל הבסיס האפוי ולהקפיא
אופן הכנת מוס הפיסטוק:
• להקציף את השמנת המתוקה, מחית הפיסטוק, פודינג עלית וכוס החלב
• להוסיף את השוקולד הלבן בתנועות עטיפה
• להוסיף את הג'לטין ולשפוך מעל אחרי שקפא
• להקפיא ולקשט
• לחלץ את השושנים מהתבניות ולהגיש בלפתנית או בקערת הגשה אחרת