
חומרים לפבלובה:
• 1 כוס סוכר חלבונים
• 2 כוסות סוכר
• קורט מלח
• 1 פודינג וניל
חומרים לקצפת:
• 500 מל שמנת מתוקה
• כוס חלב
• 1 פודינג וניל
אופן הכנה:
• מקציפים חלבונים, סוכר ומלח בקערת מיקסר במהירות הכי גבוהה כ20 דקות,
• מוסיפים פודינג וניל וממשיכים להקציף עוד כחמש דקות לקצף חזק, מבריק ויציב.
• מזלפים את הצורות הרצויות (בתמונה זילפתי פרחים) ואופים בתנור על חום 120 מעלות כשעתיים שלוש. עד שהעוגייה יבשה.
• מקציפים את חומרי הקצפת עד לקבלת קצפת יציבה, מעבירים לשק זילוף ומזלפים מעל הפבלובות.
• מקשטים בסירופ שוקולד או שוקולד מריר מומס
• מעבירים למקרר ונהנים