
חומרים לבסיס:
• שרוול ביסקיוויטים עלית
• 1 חמאה
חומרים למלית:
• 3 ביצים
• 750 גר' גבינה לבנה
• 1 שמנת חמוצה
• 1 פודינג וניל עלית
• 1.5 כוסות סוכר
• 5 כפות קמח
• 3 כפות ריבת חלב
חומרים לציפוי:
• 2 שמנת חמוצה
• 4 סוכר וניל
אופן ההכנה:
• מפוררים ביסקיוויטים עם חמאה ומשטחים בתבנית.
• מערבבים את כל רכיבי המלית מלבד ריבת החלב.
• שופכים חצי מכמות המלית על הבסיס ומכניסים למקפיא למשך שעה.
• את המלית שנותרה מערבבים עם 3 כפות ריבת חלב ושופכים על העוגה לאחר ההקפאה.
• אופים בחום 200 מעלות למשך שעה.
• מוציאים ושופכים שמנת חמוצה מעורבבת עם סוכר וניל.