
עוגה קלה להכנה!! חומרים פשוטים!! וטעימהההה… בתבנית 20*30 ס"מ (הכי נוח בתבנית קפיצית מרובעת)
חומרים לבסיס העוגה:
• 200 גרם חמאה
• 1 כף קקאו
• 2 כוסות קמח
• 1/2 אבקת אפיה
• 1/2 כוס סוכר
חומרים לשכבת הגבינה:
• 700 גרם גבינה
• 3/4 פודינג וניל של עלית
• 3/4 כוס סוכר
• 4 ביצים
חומרים לציפוי הקפה:
• 3 שמנת חמוצה
• 4 כפות סוכר
• 1 סוכר וניל
• 1 כפית שטוחה קפה טורקי עלית
אופן ההכנה:
• לשים את החומרים לבצק אחיד ומשטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
• אופים כרבע שעה בחום בינוני 180 מעלות
• מערבבים את החומרים למילוי הגבינה בקערה ויוצקים על הבצק
• אופים כחצי שעה בחום בינוני 180 מעלות.
• מערבבים את החומרים לציפוי ומורחים על העוגה בצורה אחידה
• אופים 10 דקות נוספות בחום נמוך 150 מעלות.
• מצננים את העוגה
• מגרדים מעל שוקולד פרה מריר של עלית.
• לשים במקרר כיום לפני ההגשה.