
החומרים לבסיסים:
• 7 ביצים
• 1/2 כפית אבקת אפיה
• 2 כוסות סוכר
• 1/2 כוס שמן
• 1 כוס חלב
• 2 כוסות קמח
החומרים למילוי:
• 2 שמנת מתוקה
• 2 כוסות חלב
• 1.5 פודינג וניל של עלית
• ריבת חלב למריחה
החומרים לרוטב:
• 10 כפות סוכר
• 5 כפיות נס קפה
• 100 גר' חמאה
• 5 כפות שמנת חמוצה
אופן ההכנה:
• מפרידים ביצים, מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר
• להנמיך את המהירות ולהוסיף את שאר חומרי הבסיס ולהגביר שוב את המהירות
• עד לקבלת תערובת חלקה.
• מחלקים את הקרם לשתי תבניות ואופים כל בסיס רבע שעה בחום של 180 מעלות.
• מילוי: מקציפים את השמנת המתוקה ומוסיפים את החלב והפודינג.
• מורחים על בסיס אחד ריבת חלב ומעליו חצי מקצף השמנת, מניחים את הבסיס השני
• על הבסיס המרוח, ומורחים שוב ריבת חלב ומעליו את הקצף הנותר.
• מכניסים למקפיא
• ממיסים בסיר את החמאה, מוסיפים את השמנת החמוצה, הסוכר והקפה ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
• מוציאים מהמקפיא ושופכים את הרוטב (מומלץ לשפוך את הרוטב לאחר חיתוך העוגה)
• מקפיאים קצת ומגרדים שוקולד לבן לקישוט ומפזרים מעל העוגה.