
החומרים לבסיסים:
• תבנית אינגליש קייק.
• חבילת ביסקוויטים.
• 2 שמנת חמוצה 15%
• 400 מ"ל חלב.
• 2 חבילות 'פודינג' וניל עלית.
אופן ההכנה:
• להניח ביסקוויטים בקרקעית התבנית.
• לרוקן קופסת שמנת לקערה.
• למלא בתוך אותה קופסה את החלב, לערבב מעט תוך כדי, הוספת חבילת 'פודינג'.
• לשפוך את התכולה בתבנית.
• להניח מעל ביסקוויטים ולהניח מעל את התכולה הנוספת.
• לגיוון, אפשר לגרד בפומפייה מעל הכל מעט שוקולד מריר פרה עלית
• לשים שקית הקפאה מעל ולהניח הכל בתוך המקרר למשך מספר שעות (רצוי לילה שלם). עד לקבלת מבנה יציב.