
ימי בין הזמנים מתאימים במיוחד לכל סוגי המאכלים הלא שגרתיים. מנגלים, פיקניקים, וכל מה שהוא לא להעמיד סיר מרק על האש ולהכין ארוחת ערב מסורתית.
הנה לכם מתכון טעים ומיוחד, וגם… קצת שונה, להכנת תפוחי אדמה על האש. מתכון שיכול להתאים גם לשדרוג הארוחה הרגילה בבית וגם לארוחת ערב משפחתית מהנה בחיק הטבע.
בתאבון!
עוד באתר:
מצרכים
- 6 תפוחי אדמה אדומים מבושלים בקליפה
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 2 שיני שום כתושות
- 1/3 כוס שמן
- 1/2 כפית כמון
אופן ההכנה
- מצננים את תפוחי האדמה וחוצים ל 2
- את מצרכי התיבול מערבבים היטב
- טובלים כל תפוח אדמה היטב בתבלינים ושמים בכלי
- מניחים לשעה לספיגת טעמים
- צולים על האש ראשית על הצד החצוי ואח"כ הופכים וצולים על הצד השני
מגישים עם טחינה