
פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי
מתכון של השפית חני כהן – מסעדת ריקוטה, ירושלים
אין כמו ארוחת צהרים קלילה ומהירת הכנה, אך כזו שניכרת בה השקעה ויצירתיות. בכל הקשור למתכונים מהירים אך טעימים ומשביעים, הדגים הם הפתרון המושלם.
עוד באתר:
השפית חני כהן ממסעדת ריקוטה בירושלים מציעה לכם מתכון יוצא מן הכלל של פילה סלמון בעשבי תיבול על מצע חציל בלאדי.
המצרכים הנדרשים:
• 5 מנות פילה דג סלמון
• צרור שמיר
• צרור נענע
• כפית שום
• שמן זית
אופן ההכנה:
מושחים את הדג במלח אטלנטי ופלפל גרוס. מערבבים את התערובת ומושחים על חתיכות הדג, אופים כעשרים דקות בתנור.
למצע חציל בלאדי:
לוקחים חציל בלאדי שורפים אותו על להבה גלויה, מקלפים מניחים על הצלחת ומזלפים מעליו שמן זית עם לימון.
מעל זה מניחים את הדג – לשילוב מושלם של טעם ועדינות נימוחה.