
כשתכינו את העוגה הזו קחו בחשבון שמהר מאד לא יישאר כלום.
ושהאורחים אחר כך יבקשו מתכון (שיעיזו לא לבקש!!).
עוד באתר:
עוגת פירורים ושוקולד
מכינים קודם את הבצק.
לשוקולד:
ממיסים בסיר על אש נמוכה
100 גר שוקולד
1/2 כוס קקאו
1 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים
כשהכל נמס לכבות את האש ולהוסיף
1-2 כף יין מתוק
וכשמתקרר
3 ביצים
בקערה נפרדת! להכין את הבצק:
2 כוס קמח תפוח אדמה
3/4 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שקדים טחונים
1 ביצה
לערבב היטב לשטוח
לשטוח על התבנית את הבצק 2/3 מעל זה את השוקולד המומס… ומעל 1/3 בצק מהמקפיא לגרד מעל השוקולד
העוגה טעימה מאד