המצרכים:
בלילת בסיס:
2 מיכלים שמנת מתוקה (500 מ"ל)
2/3 כוס סוכר (130 גרם)
1 אינסטנט פודינג וניל או שוקולד לבן
500 גרם גבינה לבנה 5% או 9% שומן
250 גרם גבינת שמנת 30% שומן
למקופלת:
2/3 מקופלת
2 כפות שמנת מתוקה
עוד באתר:
ללוטוס:
2 כפות ממרח לוטוס
לנוגט:
2 כפות שוקולד נוגט או נוטלה
לפירות יער:
פירות יער טחונים
2 כפות שמנת
לחלווה:
2 כפות ממרח חלווה
שוקולד לבן:
10 גרם שוקולד לבן
2 כפות שמנת
אוריאו:
שברי אוריאו
אופן ההכנה:
בלילת בסיס:
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה, סוכר אינסטנט פודינג עד לקבלת קרם יציב ממש (ולא לקצפת רכה).
מנמיכים את מהירות המיקסר, ומוסיפים בהדרגה את הגבינות ומקציפים דקה נוספת.
מחלקים ל – 8 קערות ובכל קערה מוסיפים את הטעמים שלה ומערבבים.
מעבירים לתבנית סיליקון מחולקת ל – 8 חלקים, בכל חלק טעם שונה.
מקררים את העוגה למשך 4 שעות לפחות (ועדיף למשך הלילה) לפני החילוץ מהתבנית וההגשה.
מקשטים כל פרוסה בקישוט שמגלה את טעמה של הפרוסה.