
זה קל וטעים וכיף מה עוד ילדים צריכים בשביל להרגיש בשלנים אמיתיים בקלי קלות? תתכוננו להתאהב
בננה מטוגנת בטמפורה עם סירופ ואבקת סוכר
המרכיבים:
4 כפות קמח סירופ מייפל
5 כפות מים 2 כפות אבקת סוכר
כף סוכר
כף שומשום
*2 בננות
עוד באתר:
הכלים הנדרשים:
קערה
כף לעירבוב הבלילה
סכין
צלחת
סיר עם שמן עמוק
כף מחורר גדול שמתאים לטיגון
צלחת הגשה
2 מקלות שישליק
מסננת קטנה לאבקת סוכר
אופן הכנת הבלילה:
-שופכים בקערה את הקמח, המים, הסוכר והשומשום.
מערבבים בעדינות אבל טוב טוב שלא יישאר קמח דבוק לתחתית של הקערה.
-מקלפים את הבננות וחותכים אותן עם הסכין על הצלחת לעיגולים בינוניים (לא דקים מידי ולא עבים מידי).
-מחממים את השמן בסיר (עם אמא) עד שחם מאד. ***אפשר לטפטף עם הכף כמה טיפות מהבלילה, אם הן מייצרות בלונים קטנטנים וצפות למעלה, סימן שהשמן מספיק חם***
-טובלים את עיגולי הבננות אחד אחד בבלילה ומניחים ישר לשמן בעדינות. ממתינים דקה וחצי ומוציאים את העיגולים לצלחת הגשה.
-כשמתקרר מעט, משחילים את העיגולים על השישליק.
-יוצקים מעליהן את הסירופ מייפל בצורת זיגזג.
שמים את האבקת סוכר במסננת הקטנה ובוזקים מעל הבננות.
והכי חשוב לזכור מבשלים באהבה
בתאבון!
כתבה: גולדה קישון – שפית
להזמנת סדנאות 0503440770