
מצרכים
עוד באתר:
לבלינצעס
- 4 ביצים
- 4 כפות קמח תפוחי אדמה
- 1/3 כוס שמן
- 1/2 כפית מלח
- 2 כפות סוכר
- 1/3 כוס מים
- שמן לטיגון
למלית
- 1 כוס קקאו
- 2 כוסות סוכר
- 1/2 כוס שמן
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 ביצה
- להקרמה
- 3 ביצים
- 1 שקית אינסטנט וניל
- 2 כפות סוכר
לציפוי
- שקדים פרוסים מולבנים
אופן ההכנה
תחילה מכינים את הבלינצעס:
- מערבבים את המסה במעבד מזון למסה חלקה
- מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים חביתיות עד שהמסה נגמרת
מכינים את המלית:
- במעבד מזון מערבבים את מצרכי המלית למסה חלקה
- ממלאים כל חביתית עם המלית ומגלגלים לסיגר
- מסדרים את כל החביתיות בתבנית שמתאימה
- הבלינצעס חיבים למלא כ 3/4 מהגובה של התבנית
הכנת רוטב ההקרמה:
- טורפים את כל מצרכי הרוטב לבלילה חלקה
- אם הבלילה סמיכה מדי מוסיפים מעט יין או מים עד כחצי כוס
- שופכים מעל הבלינצעס ומפזרים שקדים
- אופים בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות ואופים עד להשחמה
העוגה מעולה בהקפאה