
מרינדות לדגים על האש
מרינדת שום
מצרכים
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כפות פטרוזליה קצוצה
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
- 1/3 כוס שמן
- 3 כפות רוטב סויה
עוד באתר:
אופן ההכנה
- במעבד מזון שימי את המצרכים
- השרי את הפילטים לשעה
- צירבי על האש עד להשחמה
מרינדת פפריקה
מצרכים
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כף רוטב צילי מתוק
- 3 שיני שום כתושות
- 1 כפית אבקת מרק בטעם בצל
- 1/3 כוס שמן
- 1/3 כוס יין לבן
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- ערבבי את המצרכים והשרי את הדגים כשעה לפני הצליה
מרינדת בצלים
מצרכים
- 1 בצל סגול קצוץ
- 2 בצלים ירוקים קצוצים
- 4 כפות עירית קצוצה
- 1/3 כוס שמן
- שליש כוס יין
- 3 כפות מיונז
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- מערבבים את המצרכים ומרים את הדגים כשעה לפני הצליה
מרינדת גריל
מצרכים
- 1 כפית כמון
- 1 כפית פפריקה
- 3 שעני שום כתושות
- 1 כפית אבקת מרק בטעם בצל
- 1 כף רוטב סויה
- 1 כפית פפריקה מעושנת
- 1 כפית כורכום
- מלח פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- מערבבים את המצרכים ומשרים את הדגים כשעה לפני הצליה
מרינדה להשרית הטורטיות
מצרכים
- 3 שיני שום כתושות
- 3 כפות פרוזיליה קצוצה
- 100 גר חמאה מומסת
- 2 פילטים אנשובי
- מעט פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
- ערבבי את המצרכים והברישי את הטורטיות