
תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
חומרים לבצק:
- 6 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 3/4 כוס קמח תופח
עוד באתר:
חומרים למלית:
- 4 גבינה לבנה שמנה
- 3/4 כוס סוכר
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 כף קורנפלור
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
- להכנת הבצק להקציף את החלבונים + הסוכר לקצף קשה ויציב.
- טורפים את החלמונים ומקפלים לקצף.
- זורים את הקמח ומקפלים בעדינות לבלילה (בעדינות)
- שמים את כל חומרי המלית בקערה ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מקפלים 2/3 מבלילת העוגה את תערובת הגבינה ומעבירים לתבנית
- אופים חצי שעה בתנור מחומם מראש 180 מעלות.
- יוצקים על העוגה האפויה את יתרת הבלילה ואופים בחום בינוני לרבע שעה נוספת.