
חומרים לבצק:
- 100 גר' חמאה
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ביצה
- 1.5 כוס קמח תופח
למלית:
- 4 ביצים
- 1 כף תמצית וניל
- 1/2 כוס סוכר
- 1 כף קמח
- 3 כפות עמילן תירס
- 1 גביע שמנת
- 1/4 כוס חלב
- 2 חבילות גבינה 9%
עוד באתר:
לציפוי שוקולד
- 1/2 כוס מים
- 1/2 כוס סוכר
- 200 גר' שוקולד מריר
- 1/2 כפית קקאו
אופן ההכנה
- לשים מחומרי הבצק, בצק אחיד
- משמנים תבנית ומרפדים התחתית והדפנות בבצק
- מערבבים במערבל במהירות גבוהה הביצים השלמות עם כל הסוכר כ-7 דקות עד שהתערובת מסמיכה, מערבבים עם יתר החומרים בבחישה בכלי עץ
- יוצקים על הבצק, אופים בחום בינוני 45 דק' ומקררים.
- ממיסים סוכר במים בבישול על אש קטנה
- מוסיפים 200 גר' שוקולד חתוך ו 1.5 כף קקאו ומערבבים עד שמסמיך
- מצפים את העוגה