
חומרים לבצק
- 1/2 חבילת מרגרינה
- 1/2 כוס סוכר
- ביצה אחת
- 1 וחצי כוס קמח
- אבקת אפיה
חומרים למילוי
- 500 גר' גבינה לבנה שמנה
- 1 שמנת מתוקה (לא להקציף)
- 5 כפות קורנפלור
- 1 וחצי כוס סוכר
- 5 ביצים (להפריד חלמונים וחלבונים)
- 1/2 כפית תמצית וניל
עוד באתר:
אופן ההכנה
- לרפד תבנית מלבנית (40*30) משומנת
- בצק: ללוש את כל החומרים
- מילוי: לבחוש גבינה עם שמנת מתוקה, קורנפלור,כוס סוכר וחלמונים
- להכין קצף מחלבונים וחצי כוס סוכר, להוסיף בזהירות לעיסת הגבינה.
- לצקת על הבצק ולאפות בחום בינוני כ40 דקות
- (להעשרת העוגה ניתן לפזר מעל צימוקים ושברי אגוזי מלך)