
לתחתית:
- 200 גר' עוגיות לימון טחונים לפרורים
- 100 גר' חמאה מומסת
למלית:
- 750 גר' גבינת שמנת
- 1.5 כוסות סוכר
- 6 ביצים
- קליפה מגורדת מתפוז אחד
- 1/2 כוס נקטר מנגו
- 2 כפות קמח
- 1 כפית אבקת ג'לטין
- 2 כפות מים
עוד באתר:
אופן ההכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פרורי עוגיות וחמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של תבנית מרופדת בנייר אפייה
- שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה
- מכינים את מלית הגבינה מרכיבים ואופים: מחממים תנור ל-140 מעלות , מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים ליצירת אדים
- בקערה טורפים (בעדינות) גבינה וסוכר עד שהסוכר נמס לתערובת חלקה
- מוסיפים ביצים, קליפת תפוז נקטר מנגו וטורפים לתערובת חלקה
- מעבירים כוס מהבלילה לקערית, מוסיפים פנימה קורנפלור וקמח וטורפים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
- מחזירים לקערה מוזגים את התערובת לתבנית משומנת בתרסיס שמן
- אופים כשעה וחצי
- מערבבים את מחית הפסיפלורה עם אבקת סוכר. מפזרים את אבקת הג'לטין עם המים וממתינים חצי דקה
- מחממים במיקרוגל 10 שניות לנוזל חלק (לא להרתיח)
- מוסיפים למחית הפסיפלורה ומערבבים היטב ויוצקים על העוגה
- מעבירים למקרר למשך הלילה לצינון והתייצבות