
המצרכים
לבצק:
- 2.5 כוסות קמח תופח
- 2 חלמונים
- 100 גר' חמאה חתוכה לקוביות
- 4-5 כפות סוכר
למלית:
- 1 גביע (250 מ"ל) שמנת מתוקה
- 1 שקית סוכר וניל
- 1-2 כפות אינסטנט וניל
- 1 גביע (250 גר') גבינה לבנה
עוד באתר:
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-180 מעלות
- משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ
- מעבדים את כל רכיבי הבצק עד לקבלת פירורי בצק גדולים
- מעבירים לתבנית משטחים שכבה אחידה
- אפיה 30 דק עד שהבצק מזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים
- מגרדים במזלג את השכבה העליונה של הבצק לקבלת פירורים ולשמור בצד
- להקציף שמנת מתוקה עם סוכר וניל ופודינג לקבלת קרם יציב
- מוסיפים גבינה לבנה ומקציפים לתערובת אחידה
- יוצקים על הבצק, מפזרים מעל את הפירורים בשכבה אחידה
- לקרר במקרר למשך לילה לפחות