זמן הכנה: שעה. רמת קושי: קל. כמות: תבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ. ללא גלוטן, פרווה.
מצרכים:
עוד באתר:
200 גרם שוקולד מריר עלית
200 גרם (1 כוס) חמאת בוטנים חלקה
קורט מלח
100 גרם פיסטוקים קלויים
50 גרם חמוציות מיובשות
50 גרם משמשים מיובשים, חתוכים לקוביות
50 גרם שבבי קוקוס גדולים
אופן ההכנה:
1. שוברים את השוקולד לקוביות ושמים בקערה.
2. מוסיפים חמאת בוטנים ומלח וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.
3. מוסיפים פיסטוקים, חמוציות, משמשים וקוקוס ומערבבים לפיזור אחיד בתערובת.
4. יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.
5. מצננים במשך כשעה במקפיא עד להתייצבות מלאה.
6. חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.
הטיפים שלנו:
אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג של אגוזים או פירות מיובשים שאוהבים בכמויות הרשומות במתכון.
שומרים את החטיפים בכלי סגור עד 10 ימים במקרר.
אפשר להקפיא את החטיפים עד חודש.