
השפית קונדיטורית מירי זורגר ממשיכה להגיש לכם מתכוני וידאו משובחים, בלעדיים לאתר קול חי. והפעם, מתכון שווה במיוחד למאפינס שוקולד המתאימים במיוחד לאירוח חגיגי או כמנה אחרונה אחרי הסעודה.
תוך כדי הכנת המאפינס מעניקה מירי זורגר גם טיפים לאפייה נכונה של עוגות בחושות.
צפיה מהנה ובתיאבון
מצרכים
- 7 ביצים
- 3 כוסות סוכר
- 2 כוסות שמן
- 1 שקית אינסטנט שוקולד
- 2 כפות קפה נמס
- 1/3 כוס רום
- 1 קצפת צמחית
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 1 קמח שוקולד
עוד באתר:
לציפוי-קרם מוקה
- 1 שמנת מתוקה
- 1/2 כוס חלב
- 1/2 שקית אינסטנט וניל
- 2 כפיות קפה נמס
- 1/3 כוס ליקר קפה
אופן ההכנה
- מקציפים ביצים שלמות וסוכר לקצף בהיר ונוזלי
- מוסיפים את שאר החמרים לפי סדר הרשימה
- את הקמח מוסיפים בסוף ולא מערבבים יותר מדי רק עד שהקמח נטמע
- מעבירים ל 3 תבניות אינגליש קייק משומנות או מרופדות בניר אפיה
- אפיה בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 40 ד' או עד שהעוגה יציבה