
ניהול ההפקה סטיילינג וכתיבה: אלישבע גליקסברג | ע.הפקה: רבקה לוי | צילום: דניאל לילה
כולם אוהבים פרחים. לכולם מגיע להנות מהם. בדיוק לשם כך, אני מגישה לכם מתכון לעוגה מנצחת, אשר תרשים בנוכחותה לאורך כל האירוח ועוד…
עוד באתר:
מהמשתלה:
- חבילת קיטומי ליזיאנטוס
- חבילת פרחי כורכומה
ארגז כלים:
- קאטר
- מספריים
- 01 חוטי ברזל
- דבק דו צדדי
- אנקורטייפ
- ספוג לפרחים חיים
מהבית:
- מעמד לעוגה
תהליך ההכנה:
- למלא דלי מים, להניח את הספוג עד שיגיע לקרקעית, להוציא ולנער את המים
- לחתוך את הספוג בהתאמה לקוטר הכלי והצמידו באמצעות אנקור טייפ
- להפריד את פרחי הכורכומה מהעלים. לנעוץ את הפרחים במרכז הספוג
- למלא את כל הספוג בשכבות שלקיטומי הליזיאנטוס
- להדביק חוטי ברזל על העלים וליצור מהם צורות מעגליות
- לעטר את קדמת השזירה בעלים המעוצבים
- להניח במקום המיועד ולהנות





אלישבע גליקסברג Style Academy – ייזום והפקות וביה"ס גבוה לעיצוב אירועים: 050-6767697