נתח אדום

סדרות מוצרי הבשר של חברת "נתח אדום" משדרגות כל ארוחה המשלבת בשר עם נתחים מובחרים מחומרי הגלם האיכותיים והמוקפדים ביותר. הסדרות מציעות מנעד רחב של אפשרויות וטעמים, במטרה להתאימן להזדמנויות צריכה מגוונות לאורך השנה: סעודות שבת וחג, ארוחות מושקעות וכמובן "על האש" עם משפחה או חברים. לכל עיתוי יש את הנתח שלו שמשלב איכות של בית עם טעם של שף.

אל סדרות הבשר האיכותיות של "נתח אדום" מצטרפת סדרה חדשנית המציעה את האיכות הבלתי מתפשרת עם נתחים מוקפדים העשויים מ-100% בשר. הסדרה כוללת רצועת אסאדו עגל, אנטריקוט דק דק לפלנצ'ה, שיפודי אנטריקוט עגל, דנבר קאט סטייק פרוס ונתחי צוואר עגל. בדומה ליתר הסדרות שנודעו הודות לטעמן ואיכותן, הסדרה החדשה מבטאת את ההקפדה הרבה על המוצרים הטובים ביותר המספקים טעם מושלם ואיכות חסרת פשרות.

הסדרה החדשה מצטרפת לשלל הסדרות הקיימות של "נתח אדום", ביניהן: סדרת מוצרים לעל האש עם תיבולים אותנטיים וייחודיים המאפשרים לשים אותם ישר על האש וליהנות מחוויית טעם מושלמת. סודם של מוצרי הסדרה נעוץ באיכות המוקפדת שעוטפת אותם, הכוללת שימוש בנתחי בשר מובחרים ומשובחים, ירק טרי שנחתך בקפידה ובתיבול איכותי ממש כמו בבית בתוספת הידע המקצועי של החברה.

סדרה נוספת הינה סדרת הנתחים הגולמיים, המביאה לצרכנים נתחי בשר איכותיים שנפרסו בקצביה של החברה בהתאם למיומנות שנרכשה על סמך ניסיון של עבודה רבת-שנים עם בשר לסוגיו השונים. האיכות כמו של קצביית בוטיק המעניקה חותם עמוק של איכות. מה שנותר הוא רק לפתוח את האריזה, להפשיר, לתבל ולבשל.

אל הסדרות הללו מצטרפת גם סדרת המשופדים וסדרת החיים הקלים, שתי סדרות המציעות את אותה איכות מוקפדת עם אפס מאמץ בהכנה – רק להפשיר ולבשל. בסדרות אלו הכל כבר מוכן, חתוך ומתובל בטוב טעם, כך שנשאר רק ליהנות מהטעם ומהאיכות שמורגשים היטב בכל טעימה.

חברת נתח אדום הוקמה על ידי הרב עוזי ביטון אשר בעברו עבד כשף בבתי מלון נחשבים ברחבי הארץ. לאחר עבודתו כשף במלונות, עבר לתחום הבשר ושימש כמנקר בכמה בתי מטבחיים במסגרת גופי כשרות מובחרים בארץ. עם שנות ניסיון רבות בתחום הקולינרי והעבודה המקצועית עם נתחי בשר טריים, הוא המשיך לעבר היעד הבא שמחבר בין שני העולמות והקים את חברת "נתח אדום".

מאז הוקמה על ידו, מתבססת החברה על הידע הרב שהוא צבר לאורך השנים והניסיון הייחודי שרכש הן בתחום הבשר והן בתחום הקולינרי שיוצרים את הטעמים הייחודיים של הנתחים המתובלים. בתחילה עבדה החברה בשוק המוסדי עם האולמות, המסעדות ובתי המלון המובילים בישראל, וצברה מוניטין של איכות ושרות בכל השוק המוסדי. בהמשך החליטה החברה להוציא סדרות של מוצרים ברמת האיכות הידועה של "נתח אדום" עם טעמים מושלמים ואיכות מוצרים גבוהה במיוחד.

הבשרים של 'נתח אדום' הינם בהשגחת בד"ץ בית יוסף ובד"ץ ברכת אליהו.











עוד כתבות שיעניינו אותך

עימותים סוערים

"מזהיר אתכם אם תישארו": פרשים דוהרים לישיבת אוריתא

פנחס בן זיו
אבי אילסון מארח

איך זה התחיל? צמד 'ממתק לשבת' בשיחה מרתקת

קול חי מיוזיק
בהשתתפות מאות

"נרעיש עולם ומלואו": תיעודים מכינוס ראשי הישיבות

נתי קאליש
צפו

"173 קמ"ש? אין מצב בחיים שנסעתי במהירות כזאת"

אבי יעקב
דברים נחרצים

הגר"ד לנדו לאברך שקיבל צו גיוס: "לא ללכת בשום אופן"

אלי יעקובוביץ
גלריית ענק

כינוס היסטורי: "רוצים להשמיד אותנו; למסור את הנפש"

נתי קאליש
בעקבות הראיון ב'קול חי'

הרצוג נגד השר אליהו: "שיחשוב טוב מה יוצא לו מהפה"

אלי יעקובוביץ
"טרוף טורף"

טרגדיה: נקבע מותו של העובד שנטרף על ידי נמר ב'תנכ"י'

פנחס בן זיו
תקרית חריגה

עובד ב'תנ"כי' ננשך בצווארו ע"י נמר; מצבו אנוש

פנחס בן זיו
תיעוד תת קרקעי

דרמה בקניון: הרכב חשמלי עלה באש בחניון

אבי יעקב
אחד על אחד

הרשי אייזנבך גלוי לב: "עשיתי כל טעות אפשרית"

יוסי חיים
צפו

נשיאי ארה"ב הבינו; בישראל עדיין רודפים את עולם התורה

הרה"ג מרדכי מלכא
חולייה גדולה ומחומשת

תקרית חמורה: 12 מחבלים הניחו מארב ותכננו לבצע חטיפה

שמעון כץ
שינוי כיוון

סמוטריץ': "לא יהיה יותר משא ומתן עם חמאס על חטופים"

אבי יעקב
יד קלה על ההדק

עדויות: "המשיך לירות גם אחרי שזיהה את הפצוע כיהודי"

אבי יעקב
צפו

"גנב, גנב": השר זינק ועצר את החשוד

אבי יעקב
צפו בדברים

מרן לאברכים: "מתחילים לזלזל במנהגים ונהיים רפורמים"

נתי קאליש
בכנס ההיסטורי

פסק הלכה מטלטל: "מותר לחלל שבת, כדי לא להתגייס לצבא"

אלי יעקובוביץ
צפו

המגיש נפגע מתגובות קוראי 'אמס'? "צביטה בלב"

פנחס בן זיו
מזעזע

האסון בתנכ"י: הותר לפרסום שמו של העובד שנהרג

פנחס בן זיו