מאפינס, כמה קל להכנה ותמיד טוב שיש כמה כאלה במטבח. כל מי שנכנס הביתה מבחין מיד בקיומם והם מתחסלים בשניות… תהנו!
מאת: אילן ניב צילום: אורן שלו סטיילינג: איריס מוסיוף
חומרים:
200 גרם שקדים טחונים
200 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה רכה
2 ביצים
חצי כוס קמח
200 גרם חלווה
1 כוס שוקולד צ'יפס
כפית אבקת אפייה
אופן הכנה:
שמים בקערת המיקסר שקדים, אבקת סוכר, קמח, אבקת אפייה וחמאה. מקציפים בעזרת וו הגיטרה במהירות גבוהה למשך כשתי דקות.
מוסיפים ביצים וממשיכים להקציף עוד שתי דקות.
מפוררים את החלווה ומוסיפים יחד עם השוקולד צ'יפס.
מערבבים מעט במהירות נמוכה לתערובת אחידה.
ממלאים כלים למאפינס עד 2/3 גובה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כ-12 דקות.