
אמא של חן היתה מורה לכלכלת בית. המאפים שלה זה משהו מדהים שבאמת נדיר למצוא.
אחד המאפים הכי מוצלחים זה אוזני המן פריכות וטעימות ( בשונה מהרבה אוזני המן ביתיות שכולות להיות גסות , מתפוררות וממש לא מחליקות בגרון… )
אוזני המן של אמא – הם פריכות , מחליקות בגרון ועושות חשק לחסל את כל התבנית. שווה להכפיל את המתכון בשלוש 🙂
חומרים:
חצי קילו קמח
4 חלמונים
רבע כוס יין לבן
כף דבש
חצי כוס סוכר
חבילה וחצי מרגרינה
למילוי:
כוס פרג
חצי כוס מים
חצי כוס סוכר
מעט ריבת תפוזים ( לא חובה )
צימוקים
כף מיץ לימון
עוד באתר:
אופן ההכנה
לשים את כל חומרי הבצק (לא ללוש יותר מדי) ומניחים בצד
להכנת המילוי :
מרתיחים מים וסוכר לסירופ – ברגע שרותח , להוסיף את הפרג ריבה ומערבבים ומכבים את האש.
מוסיפים את הלימון והצימוקים
מחכים שהתערובת תתקרר.
קורצים מהבצק עיגולים , שמים את המילוי ומכינים את אוזני ההמן .
אופים בחום בינוני עד שמשחים.
בתיאבון!