
לבצק
200 גרם חמאה קרה
2.5 כוסות גדושות קמח
1/2 כפית אבקת אפייה
1 שקית אבקת סוכר (100 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1 כפית קינמון
קצת מלח
1/3 כוס חלב
לעבד לבצק רך לקרר לשעתיים במקרר
מילוי
1- תפוחים ואוכמניות
6 תפוחי גרנד מגורדים גס
חבילת מלית אוכמניות מחברה טובה
לימון סחוט טרי לפי הטעם
לערבב
מילוי
2- שוקולד אגוזים וחלבה
3 חב' שוקולד מריר
500 גרם חלבה
3 כפות יין
חצי ריץ
200 גרם אגוזים קצוצים
להמיס הכל בסיר על אש נמוכה, לקרר במקרר
עוד באתר:
לרדד את הבצק על משטח מקומח ליצור עיגולים למלא במילוי הרצוי ולאפות כעשרים דקות בחום בינוני
הערה- כמויות המילוי גדולות מאוד יחסית לבצק.