המתכון שלפנינו הוא מתכון לאוזן המן שמתפצל לשתי אפשרויות של מליות שונות. בתיאבון.
מצרכים לבצק
- 2 כוסות קמח
 - 1/2 כוס מים
 - 1/2 כוס שמן
 - 1 כפית מלח
 
עוד באתר:
מלית בשרית
- 300 גר' חזה עוף טחון
 - 2 פרוסות פסטרמה שווארמה קצוצות
 - 2 בצלים ירוקים קצוצים
 - 3 כפות שמן
 - 3 כפות בצל מטוגן
 - 1/2 כפית מלח
 - 1/2 כפית פלפל שחור גרוס טרי
 
למלית תפוחים
- 3 תפוחי גרנד קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
 - 3 כפות אגוזי פקאן קצוצים מעט וניל או קינמון
 - 2 כפות סוכר חום
 - 3 כפות שמן לטיגון
 
להברשה
- 2 חלמונים מעורבבים עם מעט מים לציפוי אוזני המן הבשרים
 - 1 כוס שומשומים בצבעים לציפוי אוזני המן תפוחים
 - 3 כפות אבקת סוכר
 
אופן ההכנה
- הכיני בצק והניחי למנוחה לחצי שעה
 
הכנת המלית הבשרית
- ערבבי את המצרכים והעבירי לשקית זילוף
 
הכנת מלית התפוחים
- חממי שמן במחבת וטגני את התפוחים כ- 4 ד'
 - פזרי את הסוכר החום והווניל וטגני עד שהנוזלים נספגו
 - הסירי מהאש הוסיפי את האגוזים וערבבי הכנת אוזני המן
 - רדדי את הבצק וקרצי עיגולים בקוטר 7 ס"מ
 - מלאי במרכז מלית וסגרי 3 צדדים ע"י צביטות קלות
 - העבירי לתבנית מרופדת בנייר אפייה
 - הברישי בביצה ופזרי שומשום
 - אפי בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות
 - אפי עד להשחמה
 - הכיני כך גם את מלית התפוחים
 - הברישי בביצה ופזרי אבקת סוכר
 - אפי כנ"ל
 






















