
בשורה מרנינה ומשמחת! מומחה הכשרות הנודע הרב יוחנן רייכמן מפאר את עולם התורה בפנינה יקרה נוספת, אשר התקבלה בקורת רוח מרובה בקרב אנשי החינוך ורבני הקהילות. והפעם מיוחד לדור הצעיר דור העתיד.
יצא לאור בס״ד ידיעון הלכתי מחכים ומעשיר לנוער בנושא: ״כשרות המטבח היהודי ומוצרי המזון בעידן הטכנולוגי״.
ידיעות ומושגים בסיסיים סביב נושא ״יסודות עולם הכשרות״ המקיפה אותנו יום יום, אשר הינו מיסודי הדת היהודית, ובפרט בעידן הטכנולוגי.
עוד באתר:
עניינים אקטואליים ופרקטיים, נושא אשר בדור הקודם, ההורים, הסבים והסבתות, היו עוסקים בכך באופן עצמאי, ועבר מדור לדור, אך בדורינו אנו התחום רחוק מהבית.
ניהול מערכות בשר וחלב, ערלה, תרומות ומעשרות, הפרשת חלה, טבילת כלים, הגעלת כלים, מליחת בשר וצליית כבד, סימני כשרות בעלי החיים, חרקים ותולעים במזון, ברירת קטניות וניפוי קמח, בישולי עכו״ם, מאכלי סכנה, מוצרי החלב, השמן, והדבש עד לסודות היין והמשקאות החריפים. עולם הכשרות בשבתות וחגים.
כשרות התהליכים המורכבים בייצור המזון וחומרי הגלם במפעלי תעשיה מתקדמים באוטומציה משוכללת, שיילאק, אלסיסטאין, חומצה טרטרית, משחת לנולין וויטמין D, גליצרין, ג׳לטין, משפרי אפיה, חומרי טעם וריח, חומרים משמרים, צבעי מאכל, מחמצות, אינזימים, אלכוהול, פיסטור, קווי מילוי, קיטור, בישול מולקולרי, הנדסה, הכלאה, והשבחה גנטית במזון ובבעלי חיים ועוד ועוד.

חוברת זו הינה הראשונה בסדרה המתוכננת לצאת לאור מידי חודש בס״ד, מחולקת לפי נושאים. מסוגננת בצורה פדגוגית, קלילה, עשירה חווייתית ומרתקת, מלווה באיורים מרהיבים, ובצירוף חוברת נושאת פרסים.
ניתן לקבלו ללא עלות בפניה למספר הנייד או לכתובת האימייל הרשומים מטה.
כמו כן ניתן להזמין הרצאה מרתקת בליווי מצגת מרהיבה בנושא: ״כשרות המטבח ומוצרי המזון בעידן הטכנולוגי״.
הרב יוחנן רייכמן
מומחה ומוסמך בניהול מערכות כשרות.
טלפון: 052-7112543
וואטסאפ: 054-7694615
דוא״ל: [email protected]
























