
רביולי גבינות
מצרכים
2 כוסות מים
עוד באתר:
100 גר' חמאה
1 כפיות מלח
4 כוסות קמח
4 חלמונים
למלית
250 גר' גבינה כחושה או ריקוטה
100 גר' גבינה בולגרית 5 % מגוררת
150 גר' גבינת מונצגו מגוררת
150 גר' גבינת פיקורינו מגוררת
2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה
4 כפות עירית קצוצה
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
בסיר שמים מים חמאה ומלח ומביאים לרתיחה
כשרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח במהירות ומערבבים לבצק מפורר
מעבירים אל המקסר ומערבבים מוסיפים את החלמונים לבצק אחד אחד מערבלים לבצק רך וגמיש
הרכבת המנה
מ ערבבים את מצרכי המלית טועמים ומתקנים תיבול
מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עגולים בקוטר 6 ס"מ
מזלפים במרכז כל עגול מעט מהמלית עם 2 כפיות
סוגרים לחצי ומהדקים
מבשלים בסיר עם מים ומלח עד שצפים
מגישים חם עם רוטב בשמל או עם בצל מטוגן