דג דניס טרי
- להמליח לכמה דקות ולשטוף היטב
עוד באתר:
למילוי:
- 2 גמבות קצוצות
- 2 שיני שום קצוצות
- 2 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים דק
- חצי חבילה כוסברה קצוצה
אופן ההכנה
- לערבב היטב את הירקות עם מלח פלפל שמן זית (ופפריקה חריפה לבחירה)
- למלות את בטן הדג בירקות ולשמן את הדג מבחוץ בשמן זית מעורב במלח וכורכום
- להכניס לתבנית מכוסה ולאפות בחום של 180 מעלות כ20 דקות.
- יש להגיש חם.
ארטישוק ירושלמי מקורמל
- לקלף היטב את הארטישוק הירושלמי ולחתוך לחצאים
- ולהקפיץ במעט שמן חם להוסיף 2 שיני שום מלח כפית אבקת מרק כורכום ורבע כוס מים
- לבשל בסיר היטב עד שהוא מתרכך.(לא מידי)
- במחבת להמיס שתי כפות סוכר עד להזהבה לכבות ולשפוך תארטישוק לקרמל לערבב
- ולהגיש ליד הדג.