
המצרכים: (ל-4 מנות)
- כף שמן זית
- עוף שלם (מחולק לארבע חתיכות)
- מלח ופלפל
- 4 שיני שום חתוכים לפרוסות
- בצל אחד חתוך לפרוסות
- חצי כפית אורגנו
- קופסת שימורים של עגבניות
- כף וחצי של שמיר קצוץ
אופן ההכנה:
- מכניסים לסיר את השמן זית על אש גבוהה
- להכניס לסיר את העוף עם המלח והפלפל
- לצרוב את העוף על השמן כמה דקות בכל צד
- להוסיף את שאר התבלינים ולבשל ארבע דקות על אש קטנה
- להוסיף את העגבניות, להרתיח ולבשל 45 דק' עד שעה בסיר מכוסה
- ניתן להכניס את הסיר לתנור על 160 מעלות במקום הבישול
עוד באתר:
להגיש עם קוסקוס
בתאבון
האזינו לשף יוחנן בשידור חוזר מתוך התכנית עניין משפחתי עם יואב דילאון