
דלעת ערמונים במילוי בשר טחון וסלט
מצרכים:
- 8 דלועי ערמונים
- מעט שמן זית
עוד באתר:
מצרכים למילוי:
- 1 בצל קצוץ דק
- 500 גרם בשר בקר טחון
- 4 כפות צנוברים
- 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, מושרות במים וסחוטות היטב
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- מעט קינמון
- 2 כפות שמן זית
אופן הכנה:
- מחממים את התנור לחום בינוני, כ-180 מעלות.
- חותכים ומסירים את החלק העליון של הדלועים.
- מרוקנים אותם בעזרת כף, מורחים את קליפתן בשמן זית ומניחים על תבנית התנור.
- מערבבים את רכיבי המילוי לתערובת אחידה.
- ממלאים את הדלועים בתערובת כך שהיא תבלוט מעט מעל שפתם.
- מניחים את הדלועים הממולאים בתבנית.
- יוצקים לתבנית מעט מים, מכסים ומכניסים לתנור ,אופים 45 דקות עד שעה