
דים סאם סיני
חומרים לבצק:
- 2 כוסות קמח
- 2 כפיות שמרים יבשים
- כפית סוכר
- 1/4 כפית מלח
- ללוש ולהתפיח לסדר כדורים קטנים ולכסות במגבת לחה.
עוד באתר:
חומרים למילוי:
- 300 גר' בשר הודו טחון
- 1 גזר קצוץ לריבועים קטנים
- כפית זנגויל
- מעט סוכר
- מעט מלח וכף סויה
- לטגן / להקפיץ בוואק, מלא כל כדור במילוי ושוב להתפיח.
חומרים לרוטב:
- 2 שיני שום קצוץ
- 2 כפות רוטב סויה
- מעט סוכר חום
- מעט חומץ
- אפשר ווסאבי – מעט מאוד
- להכניס את הכדורים לסיר אידוי ולהגיש חם ובצד הרוטב.