אינסייד אוט סושי בציפוי פנקו
- 2 כוסות אורז מיוחד לסושי או אורז עגול
- 2 כפיות חומץ אורז(אפשר גם חומץ רגיל)
- כפית מלח
- כפית סוכר
- 2 כוסות מים
- דפי נורי-אצות דגים.
- סלומון מעושן
- בטטה
- אבוקדו
- פירורית פאנקו של אסם
- שמן לטיגון.
- רוטב סויה בסגנון סיני של אוסם
עוד באתר:
לאורז:
- מרתיחים בסיר 2 כוסות מים עם כפית מלח,כפית סוכר ו2 כפיות חומץ מוסיפים את האורז ומבשלים כד שהמים מתייבשים והאורז מוכן.
- מצננים את האורז
למלית:
- מבשלים את הבטטה שלא תהיה מידי רכה וחותכים לרצועות. גם את האבוקדו והסלמון חותכים לרצועות. ניתן להוסיף כל ירק שאוהבים מלפפונים, גמבה, גזר וכו'..
הרכבת המנה:
- חוצים דף נורי ל-2
- מרטיבים את הידיים במים לוקחים מהאורז המצונן כדור ומדביקים אותו על האצה בצד המחוספס.
- משטחים על פני כל האצה וכשהאורז משוטח יפה ובאופן שווה
- הופכים את האצה ומניחים קרוב לקצה את הירקות והדג
- מגלגלים לרול מהודק בעזרת מחצלת.
- טובלים את הרול בביצה טרופה ובפירורית פאנקו
- מטגנים בשמן עמוק
- וחותכים ל6 חתיכות סושי שוות.
- מגישים עם רוטב סויה.
בתאבון