
קדאיף וחצילים:
- 200 גרם שערות קדאיף
- 120 גרם חמאה מומסת
- 2 חצילים קלויים ומסוננים
- חציל אחד חתוך לקוביות ומטוגן
- ממרח עגבניות מיובשות
- צנוברים קלויים
- טחינה גולמית
- מלח גס
- שמן זית לזילוף
- טריאקי
- צנונית פרוסה לקישוט
הכנה:
- מערבבים חמאה וקדאיף היטב.
- מסדרים בתבניות שקעים את הקדאיף כך שיהיה תחתית ושוליים מעין קערה
- אופים ב180 עשר דקות עד שישחים.
- מוציאים מהתבנית ומניחים על כל אחד מעט חציל קלוי, חציל מטוגן, ממרח עגבניות מעט בכמה נקודות, צנוברים, טחינה, מעט טריאקי, מלח
- מעל הכל שמן זית מעט
- לסדר פרוסות צנונית ולהגיש