
כבדים בערמונים רוטב טריאקי ודבש
מצרכים:
8-10 כבדים בקר/עגל/עוף (עדיף טריים ולצלות אותם על מנגל ע"מ לשמור עליהם עם טעם מיוחד ולא שרוף)
עוד באתר:
לרוטב:
- שליש כוס שמן
- 2 בצלים גדולים קצוצים דק
- 6 שיני שום קצוצות
- 1/2 כפות ג'ינג'ר מגורר דק טרי
- 1/3 כוס רוטב טריאקי של אוסם
- 2/3 יין אדום יבש
- 2 כפות דבש
- 2 כפות מיץ לימון טרי
- מלח ,פלפל שחור גרוס
- 1 כפית א. מרק (לא חייבים)
- 300 גר' ערמונים בוואקום מוכנים
להגשה:
- אטריות דקיקות של אוסם
אופן ההכנה:
מחממים בסיר את השמן והבצל עד להזהבה מוסיפים את שא חומרי הרוטב ונותנים לזה להתבשל עד שהיין מצטמצם והרוטב נהיה סמיך מוסיפים את הערמונים והכבדים וממשיכים לבשל עד שהרוטב עוטף את הכבדים.