כריכי חלה ופלפלים צרובים
מצרכים
- 16 פרוסות חלה
עוד באתר:
להברשה
- 1 כוס שמן זית
- 3 שיני שום
- 2 כפות פטרוזליה קצוצה
- מלח פלפל
למלית
- 1 גביע גבינת שמנת
- 1/2 בצל סגול קצוץ דק
- 1/2 כפית פפרחקה מתוקה
- מעט פלפל שחור גרוס טרי
- 2 פלפלים חתוכים לרצועות
- 3 כפות שמן
- מלח פלפל
אופן ההכנה
- מפרוסות החלה יש לקרוץ עיגולים בקוטר 5 ס"מ ולהניח בתבנית מרופדת בנייר אפיה
- לאחר שקרצנו את הפרוסות יש לערבב את מצרכי ההברשה היטב
- להבריש כל פרוסה
- אפיה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות עד להשחמה
להרכבת הכריך
- ערבבו את הגבינה הבצל והתבלינים ומרחו בנדיבות את פרוסות החלה
הכנת הפלפלים
- במחבת עמוקה יש לשים את השמן
- כשהשמן חם יש להוסיף את הפלפלים ולטגן תוך כדי הקפצה וערבוב
- כשהפלפל התרכך מעט יש לתבל ולהסיר מהאש
- מעל כל פרוסה יש לפזר כ 4 רצועות פלפלים ולכסות בפרוסה נוספת
- להגיש כחטיף