
החומרים:
לבצק:
1 ק"ג קמח
1 קוביית שמרים (50 גר) שמרית
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
1 כוס שמן
1 3/4 כוסות מים פושרים
1 כפית מלח
למלית:
400 גר מלית וניל (להשיג בחנויות מתמחות)
כ-150 גר שוקולד צ'יפס
הוראות הכנה:
לערבב את הקמח עם המלח, לפורר פנימה את קוביית השמרים.
להוסיף את יתר החומרים וללוש כ-7 דק' לקבלת בצק רך .
לכסות בניילון ולהתפיח כשעה.
לחלק את הבצק ל-5 חלקים, ולרדד כל חלק למלבן בעובי כ-3 מ"מ
למרוח מלית וניל ,לפזר שוקולד צ'יפס' לגלגל לרולדה ולפרוס פרוסות ברוחב של 5 ס"מ
לסדר בתבנית עגולה בקוטר 18-20 ס"מ אחד באמצע ו-5 מסביב, להתפיח פעם נוספת ל 25 דקות
למרוח ביצה ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מע' למשך 25-30 דק עד השחמה יפה.