
חומרים:
1 קילו קמח
1/4 מחמאה
1 קוביית שמרים של שמרית
1/2 כוס סוכר
1 כף שטוחה של מלח
3 כוסות מים
אופן ההכנה:
שמני את ידייך בשמן וקירצי עיגולים
שמני את תבנית השקעים במעט מרגרינה ושמן בתחתית ביזקי מעט מלח ממילחיה על בסיס השקעים שתיי עיגולים פזרי שתיי קמצוצים של כורכום לצבע צהוב שתיי שקעים נוספים פזרי שתיי קמצוצים של פפריקה/ סומק ובשניים נוספים פזרי שניי קמצוצים של זעתר לצבע ירוק הניחי בכול שקע עיגול מהבצק ואפי למשך כשעה בחום בינוני 180 מעלות הוציאי מהתנור והרי לך לחמניות לתפארת