
החומרים:
5 כוסות קמח
12 קוביית שמרים של שמרית
3 חלמונים
1 ביצה שלימה
12 כוס סוכר
12 כוס מיץ
2 מרגרינה
למלית:
200 גרם אגוזים או בוטנים קצוצים
12 ביסקוויטים מפוררים
100 גרם חלווה
1 כפית רום
1 כפית וניל
1 12 כוס סוכר
לציפוי: (לא חובה)
8 כפות סוכר
4 כפות קקאו
4 כפות מים
– לבשל עד להמסה, ולהוסיף חצי מרגרינה
אופן ההכנה:
לושי את הבצק עד לקבלת בצק רך, חלקי ל-4 כדורים.
למתוח כדור בצק אחד ושטחי לגודל התבנית ולמלות ב13 מהמלית ומתחי כדור בצק נוסף וכסי את המלית.
חזרי על פעולה זו פעם נוספת.- כך שיצא 4 שכבות
הצעת הגשה נוספת לחלק ל-2 תבניות קטנות בכל תבנית בצק, מעל מלית ולכסות עם בצק נוסף.
יש לאפות בחום בינוני 180 מעלות כחצי שעה.
כיוצא מהתנור צפי בציפוי השוקולד. ניתן לפזר מעל מעט בוטנים.