
מוצרים:
7 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 קוביית שמרים של שמרית
2 ביצים
2 כפות מים
1כוס שמן
החומרים למילוי:
קרם וניל
שוקולד צ'יפס בטעם חמאה
החומרים לסירופ:
מיץ לימון סחוט מלימון גדול
2 כפיות תמצית וניל
1 וחצי כוס סוכר
2 כוסות מים
אופן ההכנה:
להכין את הבצק ולהתפיח כשעה
להכין פסי בצק ולמרוח את קרם הווניל ולפזר שוקולד צ'יפס לגלגל ולחתוך בצורת שושנם ולאפות על חום 180 במשך 40-50 דקות
לאחר האפייה להרתיח את הסירופ ולטבול כל שושנה