
החומרים:
קילו קמח
1 קוביית שימרית
3/4 כוס סוכר
כף מלח
3 כוסות מים (בערך)
אופן ההכנה:
ללוש הכול יחד, הבצק יוצא דליל ודביק מעט.
אחרי שהבצק מוכן לשפוך מעליו חצי כוס שמן ולא לערבב.
להמתין 10 דקות וללוש שוב.
להתפיח בין 20-40 דקות.
לאחר שתפח לשטח על 2 תבניות , לשים מעל בבצק מעט שמן.
ולהוסיף כל תוספת שמתחשבת.
כגון: בצל מטוגן, ירקות מאודים, פטריות,טונה, זיתים שחורים וכו…
לאפות בתנור שחומם מראש ל220 מעלות כ15 דקות או עד להזהבה.
בתאבון