המצרכים:
- 6 תפו"א פרוס דק
- 3 בטטות בינוניות פרוסות דק
- 1 חמאה 200גר'
- 1/2 חב' פטריות שמפיניון פרוסות
- 3 שיני שום קצוצות דק דק
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- זעתר
- 1/2 כוס זיתים שחורים פרוסים
- 3-4 גבעולי בצל ירוק פרוסים דק
- 200 גר' בולגרית מעודנת 24% חתוך לקוביות
- מעט גבינה צהובה מגוררת
אופן הכנה:
עוד באתר:
- להמיס חמאה,
- לטגן שום, תפו"א ובטטות עם תבלינים
- לקראת סוף הטיגון להוסיף פטריות
- להוריד מהאש
- להוסיף את הגבינה הצהובה, הבולגרית, הזיתים והבצל ירוק
רוטב שמנת
- 1 חמאה 100 גר'
- 1 בצל בינוני חתוך דק
- 1/2 חב' פטריות שמפיניון פרוסות דק
- 2 כפות קמח
- 1/4 כוס יין לבן
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 2 כוסות חלב
- מעט גבינה צהובה מגוררת
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- 1 כף אבקת מרק פטריות
הצעת הגשה:
בתוספת לחמניות שום זעתר