
קונכיות פסטה בפרורים
הקונכיות:
- להרתיח ליטר מים עם כפית מלח וכף אבקת מרק עוף.
- כשרותחים להכניס את הקונכיות עד שהתרככו
עוד באתר:
למלית:
- 2 בצלים – לטגן קלות
- 1 קפ' פטריות טרי/משמרים- לקצץ
- 1 קפ' גבינה בולגרית 5% -לפורר
- 5 כוסות פירורית דקה אוסם
- מלח ,פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- לטגן את הבצל
- להוסיף את הפטריות
- אחרי שקבלו צבע להוסיף את הגבינה, מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
- למלא את הקונכיות ולטבול בפרורית
בתיאבון