
מיני גמבות ממולאות
- 10-12 פלפלים קטנים למילוי
למילוי:
- כוס בורגול דק מושרה
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 1 גזר חתוך למקלות
- 50 גר' בשר טחון
- 50 גר' שקדים גרוסים גס
- 50 גר' פסטוק גרוס גס
- מלח,פלפל שחור גרוס טרי
- כף מרק עוף "אוסם"
- מעט תבלין "גרהם מסהלה"
אופן ההכנה
- לטגן היטב את הבצל, להוסיף את הגזר ולהמשיך לאדות, להוסיף את כל שאר החומרים,
- ולהמשיך לבשל על אש נמוכה בערך 10 דק'. למלאות בפלפלים ולהניח בצד.
עוד באתר:
לרוטב:
- 1 עגבנייה גדולה
- 1 בצל
- כוסברה, פטרוזיליה, כרפס.
- לטחון הכל במעבד מזון, להרתיח בסיר שטוח את התערובת.
להוסיף לסיר:
- מעט קטשופ "אוסם"
- 2 כוסות ציר מרק עוף
- מעט שביבי תפוחי-אדמה (להסמכה)
- 21 כפית פפריקה מתוקה
- 21 כפית כרכום
- מלח, פלפל שחור.
- כשהרוטב רותח, להניח בתוכו את הפלפלים ולהמשיך לבשל עד לריכוך.
- לערבב 2 כפות רוטב צ'ילי של "אוסם" +1 כף רוטב סויה "אוסם", לשפוך על הפלפלים
- ולאפות בגריל במשך רבע שעה.