
תחתיות ממולאות במחית בטטה וחזה עוף
לתחתית:
- 1 חב' שערות קדאיף
- 1 חב' תחתיות טרטלטים
עוד באתר:
למילוי:
- 1 בטטה גדולה
- 2 חזה עוף
- רוטב טריאקי
- 1 שן שום
- 1 כף דבש
- מלח ופלפל שחור
- לקישוט: עלי בזיליקום ופלפלים קטנים.
אופן ההכנה:
- את חזה העוף יש להכין ערב קודם, לחתוך לקוביות לטבל ברוטב טריאקי עם השום הכתוש והדבש ולהשרות ללילה שלם בקופסא סגורה במקרר.
- מכינים את שערות הקדאיף (להפשיר להוסיף מעט שמן או מרגרינה לשימון ולעבד, ניתן להוסיך מעט א. מרק עוף. לסדר בתבניות קטנות ואישיות ולאפות עד להשחמה.
- לבשל את הבטטה, למעוך ולהוסיף מלח ופלפל ומעט אבקת מרק (אפשר בצל ואפשר עוף). לזלף בעזרת שקית זילוף על תחתיות הבצק המוכנות.
- לאפות את חזה העוף בתנור כ- 10-15 דקות. לקרר ולפזר מעל הבטטה. לקשט ולהגיש חם וטעים.
בהצלחה!