
מאפה פילו ממולא בגבינות
מצרכים
1 חב עלי פילו חתוך ל 4
שמן לריסוס
למלית
2 בצלים מטוגנים עד להשחמה
2 כוסות גרגירי תירס קפוא או כל ירק אחר
1 קוטג
150 גר מוצרלה מגוררת
150 גבינת פטה מגוררת
1 מסקרפונה
2 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם
1 כפית מלח
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את מצרכי המלית
טועמים ומתקנים תיבול
מרססים 2 ריבועים בשמן
מניחים מלית בקצה הריבוע ומגלגלים לגליל ארוך
מניחים בתבנית בצורה עגולה
מכינים כך את כולם
מברישים בשמן
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה
קרואסון מבצק שמרים במלית בצל מטוגן
עוד באתר:
מצרכים
1 ק"ג קמח
1 כף מלח
1 קובית שמרים של שימרית
3 כוסות מים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
למלית
2 כוסות בצל מטוגן
אופן ההכנה
מכינים בצק מכל המצרכים ומתפיחים
מחלקים ל 4 מרדדים לפסים צרים וארוכים וחותכים למשולשים
בקצה שמים כפית בצל מטוגן
מגלגלים לקרואסונים
מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה
מברישים בביצה מפזרים שומשומים
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
אופים עד להשחמה
מאפינס פטריות וגבינות
מצרכים
חבילת פטריות שמפינון חתוכה קטן
בצל חתוך קטן
2 ביצים
3 כפות עירית קצוצה
4 כפות יפות של גבינה לבנה או קוטז
רבע כוס חלב
50 ג' גבינה צהובה קצוצה
50 ג' גבינה בולגרית מגורדת
כוס קמח תופח
פלפל שחור גרוס
כפית מלח
אופן ההכנה
מטגנים בצל עד להשחמה
מוסיפים פטריות ומטגנים עד שהן מוכנות
מעבירים לקערה מוסיפים את שאר המצרכים מערבבים
יוצקים לתבנית סיליקון
אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעות עד להשחמה
סלט בטטה וקינואה
מצרכים
1 בטטה גדולה קלופה וחתוכה לקוביות קטנות
תיבול לבטטה
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
3 כפות שמן
1 כוס קינואה מבושלת עם 2 כוסות מים 2 כפות שמן ומעט מלח
לתיבול הסלט
2 כפות רוטב צילי
להגשה
2 כוסות גפרורי שקדים קלויים
אופן ההכנה
את הבטטה מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפיה מתבלים ומערבבים
משטחים על התבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד שהבטטה מוכנה
מצננים
מערבבים בעדינות את הקינואה המבושלת הבטטה והרוטב טועמים ומתקנים תיבול
מגישים עם גפרורי שקדים